WeekvhHospice
Week van het Hospice 2020

De Week van het Hospice krijgt dit jaar een andere invulling. Er is gekozen om activiteiten als de jaarlijkse fietstocht, sponsorloop, Proef het Rond  en de loterij volgend jaar weer te organiseren. In 2021 bestaat Hospice Kromme Rijnstreek 10 jaar. Een prachtig jubileumjaar dat we graag met iedereen willen vieren; organisatoren en deelnemers. 

Statiegeld
Hoewel de Week van het Hospice al bezig is met dit lustrum in 2021, zitten we dit jaar niet stil. Zo zal de jaarlijkse statiegeldactie bij verschillende Houtense supermarkten doorgaan. De bussen staan bij AH Oude Dorp, AH Het Rond en de Jumbo op het Rond. Hiermee willen we geld inzamelen voor het planten van een herinneringsboom die bij het Hospice zal komen te staan. 

Drive-in bioscoop
JCI Kromme Rijn organiseert op 12 september een drive-in bioscoop waarbij de opbrengst ten goede komt aan het Hospice. Tijdens dit evenement kun je genieten van de met-3-oscars-bekroonde film GREEN BOOK. Voor € 25,- per auto ben je erbij, maar wees snel want er zijn maar 75 plekken beschikbaar. Meer informatie en direct kaarten kopen kan via https://expohouten.nl/evenementen/jci-drive-in-bioscoop/

Stiltewandeling
In september zal er ook een korte avondwandeling plaatsvinden. Een stiltewandeling waarbij we gezamelijk in herinnering lopen van de personen die we moeten missen. Samen onderweg. Terug naar het Hospice om een zaadje te planten voor een boom. Een boom vol herinneringen. Noteer vrijdagavond 25 september alvast in uw agenda. Meer informatie zal half september volgen via www.weekvanhethospice.nl.

Hospice Kromme Rijnstreek
Handboog 8
3994 AD HOUTEN
Tel. 030 - 2 567 990