Spectaculaire opbrengst van de week van het hospice 2019

Aan het eind van de Kerstfair van 7 december jl. kon de balans opgemaakt worden van de Week van het Hospice 2019.
Als we namen gaan noemen van degenen die aan dit resultaat hebben meegewerkt gaan we zeker mensen overslaan.
Daarom zeggen we heel hartelijk dank aan de gehele Houtense gemeenschap die het hospice duidelijk in haar hart heeft gesloten.
Wij zijn er apetrots op!
De opbrengst gaat besteed worden aan de renovatie van het gemeenschappelijk interieur en de keuken die beide aan een opknapbeurt toe zijn.
Op deze website zullen we verslag doen van de vorderingen daarvan.

Op de foto v.l.n.r. Michel Tombroek, namens de organisatie van de Week van het Hospice, Freek Kuiper, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Hospice en Arie Jan van Winkelhoff, voorzitter van het bestuur van de Stichting Hospice Krommerijnstreek.