Skip to main content
 Nieuwsbrief 43    

Nieuwsbrief NR 43 is uit!

 

Download de nieuwsbrief in onderstaand menu of 
via deze link

     

 

Gijs Kok draagt stokje over aan Maaike van Leuken  

Maaike van Leuken nieuwe voorzitter RvT van het Hospice Kromme Rijnstreek

In de vergadering van 20 september 2023 heeft Gijs Kok het voorzitterschap van de Raad van Toezicht (RvT) van het Hospice Kromme Rijnstreek overgedragen aan Maaike van Leuken. Gijs is vanaf de voorbereidingsfase (2006) en de bouw van betrokken geweest bij het hospice. Eerst als voorzitter van de Stichting Vrienden van het Hospice en later als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Lees verder

     

 

Afbeelding1     UITNODIGING

Inloopmiddag bij Hospice Kromme Rijnstreek

Hospice Kromme Rijnstreek zet zaterdagmiddag 14 oktober 2023 tussen 14.00-17.00 uur haar deuren open. Iedereen die zin heeft in een kijkje achter de schermen is van harte welkom.

Lees verder

     
 Foto afscheid Gert 7   Een longstayer

Na 223 dagen verhuist onze lieve gast Gert, omdat zijn gezondheid verbetert en hij dusdanig is opgeknapt dat hij naar een verpleeghuis kan.
We vroegen Gert of hij iets gaat missen: “Jullie (de mensen van het hospice) en de hele goede verzorging. Kom je mij nog een keertje opzoeken in Doorn? En als ik weer zieker word, dan kom ik weer terug bij jullie. Het was zo fijn hier.”  
     
Anja vd Starre   

 Een interview met Anja van der Starre in het Groentje

Na vier jaar als coördinator bij het hospice in Houten, maakt Anja van der Starre (56) een carrièreswitch. Ze gaat werken als coördinator hulpverlening bij het Rode Kruis in Dordrecht, voor haar veel dichter bij huis. Ze kijkt nog één keer terug op een pittige en fantastische tijd. 

Lees verder

     
68584984 c5f9 469c 9194 b4a2d25ca220     
Afscheid van onze coördinator Anja van der Starre
 
Op 26 juli  is in de mooie tuin van het hospice door vrijwilligers en verpleegkundigen op heel persoonlijke wijze afscheid genomen van onze coördinator Anja van der Starre. Anja heeft de afgelopen jaren met hart en ziel sturing gegeven aan het hospice.
 
 
     
annual_report.jpeg  

 
De jaarstukken van Stichting Hospice Kromme Rijn 2022 zijn gepubliceerd.

Lees ze via deze link

     
Collage_Lions.jpg   

Vrijwilligers van het hospice in het zonnetje

Lions Club Houten organiseert elk jaar iets leuks voor een organisatie in Houten waarvan zij vindt dat deze het verdient eens in het zonnetje gezet te worden. In het bijzonder vanwege de positieve bijdrage aan de Houtense samenleving. Dit jaar koos de Lions Club voor vrijwilligers van ons hospice!

Lees meer 


Lemniscaat_van_aanraken.jpg  

Workshop "De kracht van aanraking

Vorige week maandag heeft de Houtense haptonoom Hans Snoep de workshop 'De kracht aan aanraking' voor een groep van twaalf van onze vrijwilligers verzorgd.

Lees meer