IMG 7147   Op donderdagavond 16 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. Het was een goed bezocht eerste evenement in het nieuwe jaar. Mooie wensen, kennismakingen, herinneringen en toekomstplannen wisselen elkaar af. Zo ook in de toespraak van Arie Jan van Winkelhoff, de voorzitter van het operationele bestuur van het hospice. Hij memoreerde een aantal gebeurtenissen in het afgelopen jaar en wierp een blik in de toekomst en sprak het vermoeden uit dat, als we op dezelfde voet doorgaan, hij er volgend jaar met een vergelijkbare positieve boodschap zal staan. Dank voor de inzet van iedereen en onder de indruk van de kwaliteit van alle activiteiten, zoals de herdenkingsdienst, de kerstfair en alles andere in het kader van de week van het hospice die zo'n fantastische opbrengst tot gevolg had. Daarmee kunnen we onze toekomstplannen voor 2020 met betrekking tot het opknappen van de gezamenlijke ruimte en keuken gaan realiseren.

nieuwsbrief34

Lees Nieuwsbrief Nr 34, download in onderstaand menu

of gebruik deze link

AppartementKaarsen

Artikel over ons hospice in 'Zorg en Welzijn'

Een bewogen dag meelopen in het hospice met verpleegkundige Harma Smit.
Lees hier het artikel.