Web Analytics

Activiteitenmarkt 7 september a.s.

Op zaterdag 7 september gaat alweer de 20ste editie van de activiteitenmarkt Houten plaatsvinden. Kom gezellig langs, er is deze dag van alles te zien en te doen. Naast de ruim 200 Houtense organisaties die hier een kraam hebben, waaronder het Hospice Krommerijnstreek, zijn er voor jong en oud activiteiten. Van het meedoen in het circus, een potje schaken en een balletje slaan bij de hockeyclub, tot het testen van je uithoudingsvermogen bij de sportschool. Met optredens van onder andere dans clubs uit Houten belooft het weer een gezellige dag te worden! 

Kom naar onze stand en informeer je over fantastisch en dankbaar vrijwilligerswerk!

Lees meer

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

wieler en skate toertocht

Save the date! 

Fiets jij mee op zaterdag 21 september 2019?

Fietsen met je bedrijf of je team door het prachtige vlakke landschap van de Kromme Rijnstreek. De route is geheel uitgezet door Wielertoerclub Houten ’80 en met GPS te volgen. Een mooie onvergetelijke tocht over autoluwe wegen langs boomgaarden, rivierdijken, forten en kleinschalige boerderijen – een fietstocht die iedereen zonder problemen kan afleggen. Je kunt kiezen voor een tocht van 20 of 40 km.

Of zoek je meer uitdaging in een tocht voor de dunne bandjes. Deze tocht gaat verder door het prachtige landschap van de Lek, Kromme Rijn en Utrechtse Heuvelrug. Een toertocht vanaf 70 km tot 140 km met vlakke wegen, maar er wordt ook geklommen.

 Lees meer

Skate jij mee op zaterdag 21 september 2019?

Inline-skaters: Na het succesvolle evenement van vorig jaar zijn ook dit jaar de inline-skaters weer van harte welkom. Tussen 11.00 en 13.00 uur kunnen zij starten voor een tocht van 20 of 40 km. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Hospice Kromme Rijnstreek
Handboog 8
3994 AD HOUTEN
Tel. 030 - 2 567 990