Skip to main content

Gasten 

Hospice Kromme Rijnstreek biedt 24 uur per dag een veilige plek aan mensen die niet lang meer te leven hebben en het liefst de laatste fase van hun leven in de eigen vertrouwde omgeving zouden willen doorbrengen.  Soms is dat niet mogelijk door gezins- of woonomstandigheden of omdat familie of vrienden de nodige 24-uurszorg niet (meer) kunnen bieden.

 • Voor iedereen

  Hospice Kromme Rijnstreek is er voor iedereen voor wie het einde van het leven nabij is. Ondanks de luxe en comfortabele uitstraling, die het hospice biedt, is opname in het hospice voor iedereen mogelijk ongeacht financiële draagkracht, geloof, politieke overtuiging of leeftijd.

  Gasten van buitenaf

  Opname van gasten woonachtig buiten Houten is in ons hospice ook mogelijk. Er zijn twee artsen beschikbaar gespecialiseerd in de palliatieve zorg, die de medische zorg voor gasten buiten de Kromme Rijnstreek op zich kunnen nemen. Meer informatie vindt u onder het menu Zorgteam

  Huisartsenpraktijk Odijk verzorgt de achterwacht tijdens ‘kantooruren’. Gedurende de avond, nacht en weekenden zal de HAP (huisartsenpost) voor spoedgevallen bereikbaar zijn.

  Opname-indicatie

  Samen met de behandelend huisarts of specialist wordt de mogelijkheid tot opname besproken. In het algemeen geldt als richtlijn een levensverwachting van ten hoogste 3 maanden.